MALÉV
Írta: ha5oj - Dátum: Február 04 2012 10:18:37

Hírek képei: malev.jpg

Hogy is szólt a reklám szlogen?

Szárnyakat adunk vágyainak!

Na jó, de a szárny még önmagában kevés a szárnyaláshoz, kell egy repülő test is, amit a szárny a magasba emel! Eddig meg is volt......

Csakhogy tegnap, miután még néhány órával a stop előtt avval bátorítottak mindenkit, hogy nincs gond - vagy legalábbis csak kicsi - mindenki nyugodtan bookoljon a Malév-ra. Aztán csak úgy hirtelen Horgasfalva betonján "einstandolták" a magyar gépet. A láncreakció beindult, a Malév leállt. Zoli pedig Malév géppel jött ki hozzánk Istanbulba, és vasárnap ugyanevvel ment volna vissza. VOLNA ! Indult a szervezés, mit is lehet tenni. A Malév telefonszáma természetesen elérhetetlen egész nap. A "menügép" olykor még bejelentkezett (hadd ketyegjen a roaming díj), de élő emberrel nem sikerült beszélni. Az istanbuli Malév iroda török alkalmazottja is csak annyi felvilágosítással tudott szolgálni, hogy "...éppen most vesztettem el az állásomat...." A konzulátus sem tudott még érdemleges infót nyújtani. Maradt hát az új repülőjegy, és bízunk benne, hogy a beígért kártalanítás legalább a jegy árának egy részét valamikor visszahozza. Az eltékozolt egy nap már úgyis veszett.

Köszönjük Nektek, akik szorgosan dolgoztatok azon, hogy megszűnjön a Magyar légitársaság, a MALÉV! (tegnap még egyebeket is írtam volna ide......)